• IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
  Parels van workshops voor iedereen
 • NLP aan de kust
  Parels voor iedereen

IM Pact 10 jaarWaarden Spel

 

Waarden zijn vaak zo vaag en zo belangrijk. Je hoort er bijna dagelijks wel wat van. Of dat nu de waarde is van de euro, een mens of wat de juiste afstand is tussen mensen in een lift. Met waarden bepaal je eigenlijk je leven en je eigenwaarde. Wanneer je vraagt wat de betekenis is van een waarde (bijvoorbeeld liefde) dan krijg je evenzoveel verschillende antwoorden als mensen op deze aardbol. 

Welke waarde hebben zich al gevormd en vormen nu je levenspad?

Wij hebben een waardenspel samengesteld waarin jouw persoonlijk levenspad centraal staat. Door het spel te spelen, doorloop je jouw eigen tijdlijn van toen naar nu naar straks. Je ontmoet op dit pad jouw belangrijkste waarden en omstandigheden die in jouw leven de hoofdrol spelen.

Dit unieke spel wordt al eeuwen gespeeld door yogi's en leermeesters in opleiding. Wij hebben de unieke mogelijkheid om dit spel met jullie te delen. Dit spel levert kennis, inzicht en meest van al: de mogelijkheid om je eigen levensloop te sturen. Het spel spelen is eenvoudig, net als het leven. De reflecties brengen je verder en zullen je inspireren.

Wij hebben een waardenspel gemaakt op basis op basis van de opleidingen en trainingen die we 10 jaar samen geven. Het waardenspel geeft je op eenvoudige wijze hulpmiddelen om zicht te krijgen in je gevoel en hoe jouw gevoelens (waarden) werken. Dit waardenspel is uniek in zijn/haar soort en toepassing. 

Er is geen kennis van NLP nodig, alleen nieuwsgierigheid en de bereidheid om op speelse wijze invloed te verkrijgen op je levenspad.

 • Het waardenspel van IM-Pact heeft mij gemotiveerd om eens anders te kijken naar het leven wat ik tot nu toe heb geleefd. Zo heb ik mijn levenskwaliteit verbeterd
 • Met een glimlach heb ik dit spel gespeeld, hoe passend en treffend
 • IM-Pact heeft unieke kennis vorm gegeven in een spelvorm. Dat moet je gewoon meemaken!


Belangrijke informatie • Locatie:Verwerijstraat 51A in Middelburg
 • Trainingstijden: 10:00u tot 17:00u.

 • Data: Vrijdag 24 Januari 2020
 • Trainers: Mark de Bokx en Ingrid Sanders
 • Investering: € 85 euro (Vrijgesteld van BTW)

 

Volg opleidingen mét IM-Pact

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

IMpact Opleidingen Mark Ingrid

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer