• IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
    Parels van workshops voor iedereen
  • NLP aan de kust
    Parels voor iedereen

IM Pact 10 jaarKarma

 

Geef je levenspad een Boost


De waan van de dag heeft het heft weer in handen genomen.

Wanneer de waan van de dag je levenspad (weer) heeft overgenomen komen je oude patronen weer makkelijk naar boven. Je hebt vast al wat veranderingen kunnen doen. Dat is al van invloed op je levenspad maar wat was je levensdoel ook al weer?


Is het Karma..?

Oorzaak - gevolg van de waan van de dag: een oud bekend pad belopen. Het is net Karma. Een alles overheersend patroon wat steeds terug komt. Iets waar je schijnbaar geen invloed op hebt. Maar … het is toch we heel eigenaardig? Het is toch jouw leven en jouw levensenergie?!?


Een peper voor je levenspad.

Wanneer je het gevoel hebt dat je je levenspad weer eens onder de aandacht wilt brengen, dan kan je je Karma lijn onderzoeken. Uiteraard in een vertrouwde omgeving bij IM-Pact in Padma !


1e IM-Pact Pareldag groot succes! Woensdag 17 april ontvingen wij een groep enthousiaste cursisten voor de Pareldag NLP en Karma.

Hier lees je een aantal reacties over de NLP en Karma dag.


Het was een feest om weer terug te zijn! Het weerzien met jullie en oud-cursisten, en ook de ontmoeting met nieuwe mensen maakte het sowieso tot een inspirerende dag. Daarnaast ook weer gevoed met nieuwe kennis over Karma. Ook goed om te merken tijdens de oefeningen dat de geleerde techniek nog actueel in mijn systeem verankert zitten. Allemaal ingrediënten voor een geweldige dag.
Nogmaals dank daarvoor.
Groetjes Wilma


Ik heb de NLP Karma dag als heel positief ervaren. In eerste instantie wist ik echt niet wat ik moest verwachten want ik had geen NLP achtergrond. Maar dat bleek ook helemaal niet nodig te zijn. Is wel handig maar niet nodig. Ik kwam in een groep die aanvoelde als een warm bad. Hele vriendelijke warme mensen die echt om elkaar geven. Wat een fijn gevoel was dat zeg. Het heeft mijn ogen weer geopend om weer eens beter naar mijzelf te kijken. Wie ben ik wat wil ik en wat kan ik er zelf aan doen.
Ook heeft het mij weer wat handvatten geboden om met bepaalde situaties beter om te kunnen gaan.
Kortom voor herhaling vatbaar.
SandraBelangrijke informatie  • Locatie:Verwerijstraat 51A in Middelburg
  • Trainingstijden: 10:00u tot 17:00u.

  • Karma Trainers: Mark de Bokx en Ingrid Sanders
  • Investering: € 85 euro (Vrijgesteld van BTW)

 

Volg opleidingen mét IM-Pact

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

IMpact Opleidingen Mark Ingrid

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer